Drama KoreaSedang Tayang

Drama Korea A Piece of Your Mind Subtitle Indonesia

corona warning

kalo ngak bisa silahkan pake google translate sunda > indonesia. Inovator dina dunya program intelijen buatan, Moon Ha Won parantos ngadamel nami dirina dina industri AI. Ngadegkeun sareng uteuk dina situs portal anu populer, M&H, Ha Won mangrupikeun jelema anu terang. Saurang lalaki anu sasarengan kanggo karyana, sadayana terang yén anjeunna henteu nyandak naon anu anjeunna lakukeun sakedik sareng ngarepkeun karyawanna milu jas, tapi anjeunna ogé dikenal salaku ramah, pamikir rasional, anu henteu kantos janten ambek sareng teu pernah leungiteun. Lalaki anu idéal, kalayan haté anu lembut, Ha Won percaya yén nalika éta nyaahkeun cinta, ngagaduhan bahkan sakedik dina haténa nyaah pikeun ngadukung anjeunna. Tapi téori éta bakal di uji nalika Han Seo Woo ngumbara ka alam dunya.

Insinyur rekaman musik klasik, Seo Woo teu ngagaduhan kahirupan paling gampang. Kalayan henteu aya kulawarga pikeun ngadukung anjeunna, sareng teu aya tempat pikeun nelepon ka bumi, Seo Woo parantos nyéépkeun seuseueurna hirupna ngumbara sareng nyalira. Sanaos kasusah, Seo Woo parantos ngawaskeun pola pikir kabuka sareng optimis, percanten yén sadaya kajadian kajantenan. Ngumbara ka jalan kahirupan anu parantos dipasang sateuacanna, Seo Woo enggal mendakan dirina nyebrang jalur sareng Ha Won. Nalika dua ngamimitian perjalanan babarengan, aranjeunna mendakan sakapeung dua hal anu béda tiasa ngadamel sadayana.

Rompét romantis anu pikaresepeun, “A Piece of Your Mind” nyaéta drama komédi romantis 2020 anu diarahkeun ku Lee Sang Yeob.

A Piece of Your Mind Sub Indo

  • Judul Asli: 반의 반
  • Judul Lain: One Fourth , Banui Ban , Half of Half , Half of a Half
  • Directors: Lee Sang Yeob
  • Screenwriters: Lee Sook Yun
  • Genre: Comedy, Romance, Drama
  • Drama: A Piece of Your Mind
  • Negara: South Korea
  • Jumlah Episode: 16
  • Ditayangkan: Mar 23, 2020 – May 12, 2020
  • Jadwal tayang: Monday, Tuesday
  • Original Network: tvN
  • Duration: 1 hr. 10 min.
  • Rating: 15+ – Teens 15 or older

Pemeran

  • Jung Hae In sebagai Moon Ha Won
  • Chae Soo Bin sebagai Han Seo Woo
  • Lee Ha Na sebagai Moon Soon Ho
  • Kim Sung Gyu sebagai Kang In Wook
  • Lee Seung Jun sebagai Choi Jin Moo
  • Woo Ji Hyun sebagai Bae Jin Hwan
  • Park Joo Hyun sebagai Kim Ji Soo
  • Kim Nu Ri sebagai Choi Soo Ji
  • Lee Sang Hee sebagai Jeon Eun Joo
  • Kang Bong Sung sebagai Kim Chang Seop
  • Hong Woo Jin sebagai Min Joon
  • Kim Jung Woo sebagai Kim Hoon
  • Ye Soo Jung sebagai Eun Soo Jung
  • Kim Bo Yun sebagai Moon Jung Nam

Download Drama A Piece of Your Mind

Episode 1

360p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
540p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
Sub Indo | Eng Sub

Episode 2

360p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
540p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
Sub Indo | Eng Sub

Episode 3

360p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
540p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
Sub Indo | Eng Sub

Episode 4

360p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
540p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored
Sub Indo | Eng Sub

Perlu diingat mendownload film dan menonton online merupakan pelanggaran Hak Kekayaan Intelektual (HAKI). pastikan telah berlangganan pada salah satu penyedia resmi sebelum mendownload. jika ada pengajuan copyright akan kami hapus konten terkait. terimakasih

Genre

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Back to top button
Close